Inbraakpreventie

Vroeger kocht men alleen een alarmsysteem als men kostbare bezitting in huis had. Maar omdat er steeds vaker wordt ingebroken gaan steeds meer huishoudens over te het aanschaffen van een alarmsysteem. Zit u te twijfelen of een alarmsysteem voor u geschikt is? Neem dan contact op met 0800 Beveiliging. Wij kunnen voor een inschatting doen wat inbraakpreventie in uw situatie kan kosten. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Alarmsystemen

Alarmsystemen zijn de basis voor de juiste inbraakpreventie. Een alarmsysteem schrikt inbrekers af, maar geeft u als bewoner of bedrijfseigenaar een gerust en veilig gevoel. Maar een alarmsysteem alleen is in sommige gevallen niet genoeg. 0800 Beveiliging kan voor u het alarmsysteem uitbreiden met bewegingssensoren, rookmelders en beveiligingscamera’s.

Camerabewaking

Voor een zeker en veilig gevoel is het belangrijk dat uw pand constant gemonitoord wordt. Daarbij moet u zich wel afvragen wat u wilt zien. Wilt u dat de camera uw tuin in de gaten houdt op ongenode gasten of moet een camera een gezicht kunnen herkennen? Beide kan natuurlijk. Wanneer camera’s ‘s nachts wilt inzetten is extra verlichting noodzakelijk voor een zuiver en helder beeld. In ons assortiment hebben we ook infrarode camera’s, molestbestendige camera’s en verborgen camera’s. Dus voor camerabeveiliging in Hilversum bent u aan het juiste adres bij 0800 Beveiliging.

Contact

Wilt u meer weten over inbraakpreventie van 0800 Beveiliging? Neemt u dan contact met ons op via 0800 - 23 83 454 of vul ons contactformulier in. Één van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.