Brandbeveiliging

Beveiliging omvat niet alleen het voorkomen dat inbrekers uw huis of bedrijfspand binnen dringen, maar ook de beveiliging van uw inboedel of inventaris tegen brand is minstens zo belangrijk. 0800 Beveiliging weet ook van brandbeveiliging alles af en is daarom uw adres voor totale beveiliging in Hilversum.

Brandveiligheid van panden

De brandweer heeft de laatste jaren de regels omtrent brandveiligheid flink aangescherpt. Voornamelijk voor de panden waar veel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn. Dat zijn grote kantoorgebouwen of flats. Wanneer u zich zorgen maakt over de brandveiligheid van uw pand, neemt u dan contact met ons op. In overleg met de brandweer zorgen wij voor de projectering, de uitvoering en het beheer van een ontruimingssysteem. Daarnaast kijken wij naar vluchtwegaanduidingen en veiligheidssignalering. Op nood- en vluchtdeuren brengen wij de juiste sluitsystemen aan. Zo bent u zeker van uw brandbeveiliging van uw pand in Hilversum.

Contact

Neem nu direct contact op met 0800 Beveiliging als u vragen heeft over uw brandveiligheid. U kunt contact met ons opnemen via 0800 – 23 83 454 of u vult ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.