Bouwtechnische voorzieningen

Bij inbraakpreventie is alleen een alarmsysteem met uitgebreide mogelijkheden niet waterdicht. De fysieke beveiliging van ramen, deuren en het juiste hang- en sluitwerk is essentieel. Ook dit soort bouwtechnische voorzieningen kunnen onze installateurs voor u verzorgen, uiteraard in nauwe samenhang met de elektronische beveiliging.

Ramen en deuren

0800 Beveiliging installeert voor u de juiste deuren en ramen voor de beste inbraakpreventie in Hilversum. Deze deuren en ramen komen in alle soorten en maten, wat betekent dat ze altijd bij uw huis of bedrijfspand zullen passen. Heeft u specifieke wensen ten aanzien van ramen of deuren? Geef dit aan ons door en wij zorgen ervoor dat hier rekening mee wordt gehouden.

Hang- en sluitwerk

Goede beveiling valt en staat met het juiste hang- en sluitwerk. U kunt het beste alarmsysteem aanschaffen, maar als uw sloten niet van de juiste kwaliteit is, is de inbreker binnen een mum van tijd binnen en weer verdwenen. Het hang- en sluitwerk dat 0800 Beveiliging voor u installeert is NCP gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent van een bijzonder hoge kwaliteit.

Contact

Neem voor meer informatie over bouwtechnische voorzieningen ten aanzien van uw beveiliging in Hilversum contact op met 0800 Beveiliging. U kunt ons bereiken op het gratis nummer 0800 – 23 83 454 of u vult ons contactformulier in.